Met hielspoor in mijn rechtervoet ben ik bij mevrouw Zhaoqin Huang terecht gekomen. Al na de eerste behandeling voelde mijn voet een stuk beter. Nog steeds gevoelig, maar wel anders, beter in elk geval. Ik heb drie acupunctuurbehandelingen gehad waarna in plaats van continu last te hebben van mijn voet, dit nu nog maar af en toe is. Mevrouw Huang had meteen aangegeven dat de acupunctuur deze klachten kan verlichten maar niet volledig weghalen. Niettemin, ben ik ben blij met het bereikte resultaat. 
november 2020
De heer Van Vreeswijk

Als patiënt van Acupunctuur Praktijk Ben Ran heb ik zeer goede resultaten ervaren: de behandelingen zijn goed en professioneel en er wordt met veel aandacht gewerkt. Er wordt ruim de tijd genomen waardoor je als patiënt je in zeer goede handen voelt.
Mevrouw van Straten

Doordat ik de afgelopen vijf jaar veel heb gedanst, kreeg ik erge last van mijn knieën. Dit kwam door de grote hoeveelheid druk die er op gezet werd. Mijn knieën waren toen nog niet compleet ontwikkeld. Pas na twee jaar dansen heb ik actie ondernomen en de huisarts ingelicht. Deze stuurde mij door naar de fysiotherapeut,  waar mij oefeningen werden meegegeven om de bovenbeenspieren te versterken. Het probleem volgens hem was dat het kraakbeen in mijn knieën aan het afslijten was en dat mijn botten als het ware schuurden. Op korte termijn heeft dit geholpen, waarna ik dacht dat het voorbij was. Helaas was dit niet het geval, want de pijn bleef aanhouden. Opnieuw ging ik naar de fysiotherapeut. Na de eerste behandeling merkte ik al gauw weer verschil, maar daarna ging het weer achteruit. Aangezien ik al zo lang met deze klachten rondliep stelde een kennis voor om acupunctuur te proberen. Toen ben ik hier, bij Acupunctuur Praktijk Ben Ran, beland. Hier werd de diagnose gesteld dat mijn pezen overbelast waren en niet voldoende rust kregen. Door een acupunctuurbehandeling met behulp van naalden kon het bloed beter doorstromen. Na de eerste dag had ik wel pijn, maar de dagen erna was er zeker resultaat. Ik heb toen geen last meer gehad. De eerstvolgende behandeling vond plaats omdat ik zo nu en dan toch steken in mijn knieën voelde. Na deze behandeling, die inmiddels al ruim een half jaar geleden was, heb ik weinig tot geen pijn meer gehad. Acupunctuur werkt voor mij dus zeker voor een lange tijd. Het is denk ik belangrijk om geduld te hebben om verbetering te kunnen voelen. Regelmatig terugkomen is belangrijk voor optimale behandeling. In mijn geval werkte het vrij snel, maar dit zal waarschijnlijk mede komen doordat ik helemaal ben gestopt met dansen. Ik ben erg tevreden met de persoonlijke en professionele zorg die mij is aangeboden en het resultaat.
Lotte, 17 jaar

Vanaf 15 februari tm 12 april in 2013  heb ik 7 acupunctuurbehandelingen ondergaan bij mevrouw Zhaoqin Huang vanwege mijn psoriasis. Haar behandeling is zeer succesvol verlopen, mijn psoriasis is helemaal genezen!
Meneer van Zwieten

In juni klopte ik aan bij Acupunctuur Praktijk Ben Ran. Ik had sinds lange tijd last van darmstoornissen. Na een zorgvuldig intakegesprek werd een behandeling voorgesteld met acupunctuur en moxa. Voor thuis kreeg ik ter ondersteuning een kuur met kruidenkorrels mee. Er werd mij ook uitgelegd dat dit soort klachten niet  in een keer kunnen verdwijnen. De behandelingen op zich heb ik als zeer prettig ervaren en  door de adequate werkwijze van mevrouw Huang voelde ik mij direct in goede handen. Na de eerste trad er al een duidelijke verbetering in. Nu, na 3 keer werken de darmen al weer zo goed, zo dat ik zorgeloos op vakantie kan gaan! Ik kan een ieder deze acupunctuur praktijk aanbevelen, zelfs voor wie (zoals ik) het niet door de ziekenverzekering kan laten vergoeden. Het is een goede en betaalbare investering in de eigen gezondheid!
Mevrouw M. Jonkers

Ik was bij mevrouw Huang in behandeling voor slapeloosheid. Voorafgaande aan elke behandeling voerden wij een aandachtig gesprek, daarna volgde een goed voorbereide en zorgvuldige behandeling bestaande uit acupunctuur, moxa, drukpuntmassage en kruiden. Na elke behandeling ging het duidelijk beter met slapen en begonnen mijn lichaam en geest weer tot rust te komen. Na de zevende behandeling volgde er een pauze om te zien hoe het gaat, sinds 6 weken slaap ik rustig elke nacht door en voel ik me weer uitgerust en stabiel. Mevrouw Huang’s belofte om haar best te doen en haar wens om zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn in haar hele manier van doen terug te vinden.
Heel hartelijk bedankt.
Melanie, 40 jaar

Mijn ervaring met mw Huang was heel prettig. Ze nam ruimschoots de tijd om mijn problemen in kaart te brengen, iedere behandeling weer. Ook tijdens de behandeling was er veel rust en aandacht. Ookal vond ik de naaltjes een beetje spannend, door haar deskundigheid en haar rust voelde ik me op mijn gemak. De rode vlekken op mijn huid waarvoor ik kwam zijn na vijf behandelingen weggetrokken. Ook gaf ze mij goede adviezen over voeding en bracht ze mij meer bewustzijn in mijn dagelijkse leven. Bij een bezoek aan een reguliere arts voel ik me vaak opgejaagd en is er weinig tijd, terwijl ik hier volledige aandacht en tijd kreeg. Dankjewel hiervoor, ik kom zeker terug mocht dat nodig zijn.
Vriendelijke groet, Nicoline Staal, Arnhem 24-08-2013

Onze 14 jarige zoon Kay had last van sclerodermie (verharde huid) aan de binnenzijde van zijn rechterbeen. Aanvankerlijk begon dat met een klein plekje op zijn scheenbeen, maar al snel had dat zich uitgebreid van zijn enkel tot aan zijn lies. De huidarts van het UMC te Nijmegen schreef steeds sterkere doses Methotrexaat (een medicijn dat het immumsysteem onderdrukt) voor, waarbij we zelfs tot wekelijkse injecties over moesten gaan, zonder dat de ziekte tot staan gebracht werd. Op internet vond ik dat men in China met acupunctuur goede resultaten bij deze ziekte geboekt had. We hebben dit voorgelegd aan mevrouw Huang. Na overleg met haar leermeester heeft zij Kay wekelijks acupunctuur behandelingen gegeven. Met de Methotrexaat zijn we gestopt. Kay is inmiddels nagenoeg genezen.
Fam. Hogestijn

Ivm klachten van overspannenheid kwam ik bij Acupunctuur Praktijk Ben Ran terecht. Ik was moe, had al lang last van obstipatie, stress, prikkelbaar. Toen ik voor het eerst kwam slikte ik nog anti depressiva. Omdat dit de goede werking van de acupunctuur tegenging, ben ik dat gaan afbouwen, in overleg met de huisarts en met begeleiding van acupunctuur. Dat ging prima. Na de eerste sessie kwam ik als herboren buiten. Voelde de energie letterlijk stromen. Wekelijks kwam ik op de praktijk. Er was altijd erg veel tijd en aandacht voor me. Mijn hoofd voelde al snel rustiger door de behandeling. Ik heb mw. Zhaoqin ervaren als een erg lieve, empatische vrouw die zich erg deskundig en volledig verdiept in de klachten en ruim de tijd neemt voor de optimale behandeling. Ik ben zeer tevreden en omdat ik een deel vergoed krijg, ga ik maandelijks om mijn energie weer lekker te laten stromen!
Anoniem uit Huissen

‘Via een goede vriendin ben ik in contact gekomen met Acupunctuur Praktijk Ben Ran (mw. Huang) voor mijn carpaal tunnel syndroom. Met veel zorg, in prettige gesprekken en in haar behandeling, geeft ze blijk van een zorgvuldige werkwijze in de acupunctuur. En ze neemt de tijd voor een behandeling. Niets dan lof voor de zorgvuldige behandeling ea. voor mijn carpaal tunnel syndroom’.
Geerdine

Het contact en de sfeer tijdens de behandeling was zeer prettig. Zhaoqin weet een goede vertrouwensband op te bouwen. Na een aantal behandelingen verminderde mijn klachten en ik heb nu geen last meer van opvliegers en onrustige nachten. Doordat ik tijdig de behandelingen gestart ben heb ik mijzelf een vervelende overgang bespaard. Bedankt hiervoor.
Onna